Asker Nylon Ripstop Ürünleri ürünleri bir çok marka, uygun fiyat ve kalite güvencesiyle Polismalzemeleri.com da
3 adet ürün bulundu. Sayfa 1 / 3 adet ürün gösteriliyor.
Jandarma Yağmur su geçirmez kumaş dikiş yerleri kaynak bantlı askeri takım
Krem Rengi Yağmurluk
Jandarma Yağmur su geçirmez kumaş dikiş yerleri kaynak bantlı askeri takım Pantolon 2018 orijinal rengindedir.Yanlar ve cepleri taktik dikime sahip rahat ve kullanışlıdır.Pantolonu çıkarmak için su geçirmez fermuarı açmanız yeterlidir.Mont ise tüm teknik detaylar düşünülerek yapılmış kesinlikle yağmur ve su geçirmezlik kumaşının yanınsa dikişlerde bantlıdır.
449.90TL
800.00TL
Jandarma Yağmur su geçirmez kumaş dikiş yerleri kaynak bantlı Pantolon
Krem Rengi Yağmurluk
Jandarma Yağmur su geçirmez kumaş dikiş yerleri kaynak bantlı Pantolon 2018 orjinal rengindedir.Yanlar ve cebleri taktik dikime sahip rahat ve kulanışlıdır.Pantolonu çıkarmak için su geçirmez fermuarı açmanız yeterlidir.
284.90TL
400.00TL
havacı asker kamuflaj pantolon
Açık Yeşil Pantolon
Havacı asker kamuflaj pantolon nano teknoloji kumaştan üretilmiştir,yanmaz,su iticilik,su geçirmez,nefes alabilir,Rüzgar geçirmez,Leke tutmaz özelliklerine sahiptir kolay kolay deforme olmaz.Askeri kamuflaj pantolonun sağ ve sol koltuk altlarında hava almasını sağlayan hava kanalları mevcuttur.Askeri kamuflaj pantolonun sağ ve sol taraflarında kullanışlı yan cepleri mevcuttur. ripstop solmaz renk atmaz kumaştan imal edilmiştir, dört mevsim giyilebilir.Ayrıca renk atmaz solmaz 1 yıl garantilidir.%65 Cotton %35 Polyester Ripstop kumaştan üretilmiştir. Renk Atmayan Boya İndanttren boyalı solmaz rikstop pantolon toptan sipariş alınır.Not:beden ölçünüzü bilmiyorsanız metreyle belinizin etrafını ölçe bilirsinizYIKAMA TALİMATI: ÜRÜNÜ LÜTFEN 30 C* TERS ÇEVİRİP YIKAYINIZ.
59.99TL
75.00TL