POLİS MALZEMELERİ ŞİKAYET VAR

6169 kez görüntülendi ve 248 adet yorum yapıldı.
POLİSMALZEMELERİ.COM ŞİKAYET VAR LÜTFEN YORUM YAPMAKTAN KAÇINMAYINIZ TEŞEKKÜRLER:

NEDEN ŞİKAYET ETMELİYİZ?


Polismalzemeleri.com olarak artık tüm istek ve şikayelerinizi buraya yazabilir hızlı şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz.

Polis malzemeleri şikayet var blog ile  tamamen siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet kalitesini artırmak için 
sorunlarınız ve istekleriniz en üst düzeyde çözüme kavuşturulacaktır.

Değerli siz kulanıcılarımızın yorum ve şikayetlerinin derlendiği bir içerik şikayet blog platformuyla cevabı verilebilir.

polismalzemeleri.com Şikayetvar blogu, tüketicilerin firmaların ve markalar hakkında şikayet yazdığı, bu şikayetlerine 
Çözüm aradığı ve alışveriş öncesi referans almak üzere başvurduğu bir blog platform olarak kullanmaktadır. 

Buna ek olarak şikayet bloğumuz , yalnızca tüketicilerin aktif olarak kullandığı bir blog olmakla kalmıyor, aynı zamanda
polismalzemeleri.com blogu olarak da düzenli olarak ziyaret ettiği bir platform haline geliyor.

Markalar, müşterilerini tekrar geri kazanmak, marka itibarlarını korumak ve tüketici geri bildirimlerini yakından takip etmek için
şikayet var bloğunda yapılan girişleri değerlendirmeye alıyor.

Tarafsız, güvenilir ve yüzde yüz özgün şikayet içeriklerinin yer aldığı blogta , bir nevi müşteri ile marka arasında köprü görevi görmektedir.


Siz değerli Müşterilerimizin Şikayetlerini destek hattını kullanıyor olmalarında pek çok farklı etken bulunmaktadır.

Şikayet var blog sayesinde kullanıcılar şikayetlerini en kısa ve en kolay yoldan, ücretsiz olarak şirketimize iletebilmekte ve kendi seslerini duyurabilmektedirler.

Buna ek olarak polismalzemeleri Şikayet var  girilen şikayetler, markanın harekete geçmesini sağlar nitelikte olduğu için müşteri, sorununa çok daha hızlı
ve efektif bir biçimde çözüm bulabilmektedir.

polis malzemeleri blog üzerinden bir marka hakkında şikayet ya da yorum yapmak için öncelikle blogtan bulunan yorum kısmına yazmanız yeterli olacaktır.

Yorum yaptığınız bölümde isteğiniz olumsuz ve olumlu şikayelerinizi şirketimiz ve satılan markalar hakkında ki sorunlar kısa sürede çözüme kavuşacaktır.


*Yorum içeriğine size ulaşmamız için şipariş numaranızı ,mail adresinizi, ad soyad girmeniz yeterlidir.



Polis malzemeleri şikayet var  Lütfen Olumsuz ve olumlu

YORUM YAPMAKTAN KAÇINMAYINIZ TEŞEKKÜRLER:

Sizlere daha iyi hizmet vermek için Görüş ve önerileriniz bize ışık tutmaktadır.

Önemli:

Argo,şiddet,suç, içerikli yasadışı  yorumlar kesinlile yayınlanmayacaktır hassasiyetiniz için teşekkürler.

NOT: Şikayetlerin Çözülmediği ve sıkıntı yaşadığınız durumlarda lütfen SAAT:12.00 VE 21.00 SAATLERİ ARASINDA 

         Polismalzemeleri.com şikayet var
         İletişim:    +90532 6327886     WHATSAPP 
&iletişime geçiniz.

         mail:  sikayetvar@polismalzemeleri.com -polismalzemeleri.com-şikayet var @2019

Yorum Yap / Soru Sor

MÃ*** C***

Değişim için ürün gönderdim taktik gomlek M beden iki adet L beden bir adet ve 2 adet 46 beden taktik pantolon değişimi olacak cumartesi yani 28.03.2020. de degisim için ürünleri polis malzemeleri.com a ulaştırdım ve müşteri danismaninin söylediği 30.03.2020 de kargoya vericez dediler ama şuan kargoda benim adıma bı ürün yok ürünler polis malzemeleri.com da kargo bölümünde tutuyorlar bu konuda ben madurum ve şikayetçiyim

Müjdat Bey Merhaba, Coronavirüz nedeniyle firmamız çalışanlarını 2 gruba ayırarak herkesi 1 gün çalış 1 gün dinlen sistemine çevirdiği için kargo gönderiminde gecikmeler yaşanmaktaydı, ilgili duruma müdahale edilerek sorunu giderdik. Yaşatılan gecikme ve aksaklık için özür dileriz. İlgili kargonuz 01.04.2020 itibariyle teslimatta görünmektedir (gün içinde teslim alamazsanız lütfen 05076454198 numaralı telefonla irtibata geçiniz) . Saygılarımızla.

Ab*** Ã***

Merhabalar, bu siteden pantolon aldım tamam güzel pantolon geldi, ama bedeni olmadığı için değişime gönderdim değişimde sağlandı buda güzel fakat sipariş verdiğim ürünle aynı olmayan (taktik pantolon cepleri eksik)bir ürün geldi bende bunu giydiğim de farkettim ve firmaya WhatsApp üzerinden bağlantıya geçtim ürünün aynı ürün olduğu ve giydiğim için birşey yapamacaklari söylendi.

Abdulkadir Bey Merhaba, Yanlışlık için özür dileriz.Konu ile ilgili olarak tarafınıza bilgilendirme yapılarak ilgili ürününüz bugün kargo ile tarafınıza ücretsiz olarak sevk edilecektir. Saygılarımızla.

Tu*** G***

Neden sipariş iptal etmek için butonlarınız yok aradıgım halde bulamıyorum

Merhaba Tunahan Bey, İptal butonu şimdilik yapılan ödemelerin iadesinin aksamaması için telefon ile yapılmaktadır. Sistemimizin altyapısını siparişin iptali ile ödemenin geri iadesi konusunda entegre çalışmaları yapılmaktadır. Saygılarımızla.

BÃ*** D***

İyi günler 171374 takip numaralı şiparişimden yeni asker90242 kodlu Yeni renk army taktik pantolon u beden değişimi için posta adresinize göndermiştim. Ürün akibetini sorabilirmiyim buduman1126@gmail.com

Merhaba Bülent Bey, Konu ile ilgili olarak arkadaşlarımız gün içinde tarafınıza dönüş sağlayacaktır efendim. Saygılarımızla.

Ah*** Ã***

Ayın 15 in de siyah polis gomleği sipariş ettim hala elime ulaşmadı ulasmadığı gibi hala kargoya da verilmedi galiba mesaj gelmedi

Merhaba Ahmet Bey, İlgili siparişiniz Aras Kargo ile tarafınıza sevk edilmiş olup takip numaranız cep telefonunuza gönderilmiştir. Yine ilgili siparişinizi sistemimizde kayıtlı üyeliğinize giriş yaparak Kargo Bilgileri alanından Sorgula butonuna tıklayarak takip edebilirsiniz. Saygılarımızla.

Ca*** K***

Neden kredi kartı ile ödeme yapamıyoruz

Merhaba Can Bey, Sistemimizde Kredi Kartı ile ödemelerde bir sorun bulunmamaktadır. İnternet tarayıcınızı değiştirip deneyebilir, çözülmezse müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz efendim. Müşteri Hizmetleri : 08508852400

Se*** P***

Kolay gelsın almış olduğum polıs montunu iade etmek istiyorum beden küçük geldı xl ile değişim yapmak için aida aşamalarını belirtirmisin kolay gelsın

Merhaba Seyfi Bey, Lütfen ilgili ürünü karşı ödemeli olarak Aras kargo ile tarafımıza değişim için sevk ediniz. İçerisine talep etmiş olduğunuz bedeni not olarak eklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla.

Al*** K***

Siyah renk polis pantolonu aldım bi kaç yıkadıktan sonra pantolonun yarısı farklı kumaştan yapılmış diğer yarısı farklı kumaştan yapılmış yıkandıktan sonra bariz belirgin ol

Merhaba, İletişim numaranıza ulaşamadığımız için size dönüş yapamadık. Lütfen ilgili ürünü Aras Kargo ile tarafımıza sevk ediniz ilgilenerek mağduriyetinizi giderelim. Saygılarımızla.

BÃ*** D***

7.mart 2020 tarihli şiparişimin kargoya teslim edildiği görülüyor ancak kargo takip numarası belirtilmemiş.kargoyu ne şekilde takip edebilirim

Merhaba Bülent Bey, kargonuzu kargo bilgileri bölümünden sorgula butonuna tıklayarak takip edebilirsiniz. Saygılarımızla.

EÅ*** A*** ***

Hangi kargoyu kullaniyorsunuz

Merhaba Eşref Bey, Anlaşmalı kargomuz Aras Kargodur. Saygılarımızla.

Ka*** K***

EGM el feneri için ve 100 ml biber gazı için plastik taktik kılıf temin ederseniz iyi olur

Kaan Bey Merhaba, İsteğiniz konusunda bir değerlendirme yapılıp; uygunluğu kullanım kolaylığı ve talep miktarları konusunda bir araştırma yapılacak efendim. Uygun görülürse konu ile ilgili çalışma yapılır, sitemizde yayınlanır. İlgili öneriniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Ha***

Sipariş verdiğim ürün yoksa başka yada benzeri göndermeniz doğru değil tükendi diye belirtmelisiniz

Merhaba Hasan Bey, Konu ile ilgili gerekli uyarılar yapılıp bilgilendirme yapılmadan işlem yapılmaması konusunda arkadaşlarımıza talimat verilmiştir. Uyarı ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Mu*** P*** ***

Siparıs verdıgım 6 adet üründen 5 i geldi.1 adet gelmedi.6gün oldu magduriyetimin acilen giderilmesini istiyorum

Merhaba Muhammed Bey, İlgili siparişleriniz incelenmiş bütün siparişleriniz aynı gün kargoya verilmiştir. Geciken ve/veya tarafınıza teslim edilmeyen ürün ile ilgili olarak kargo şirketi ile görüşülmüştür. Talebiniz doğrultusunda kargo kaynaklı gecikme nedeniyle iptal ettiğiniz siparişinizin ücreti tarafınıza gönderilmiştir. Saygılarımızla.

Ha*** A*** A***

#167077 Siparişim henüz ulaşmadı. Nerde olduğuna dair bilgi almak istiyorum

Hasan Bey Merhaba, Konu ilgili arkadaşlarımız aras kargo ile iletişime geçerek probleminizi çözerek tarafınıza ulaşacaktır. Saygılarımızla.

BÃ*** D***

Çok teşekkür ederim. Sıkıntı var zannettigim şarjörüm ile ilgili mesajıma 15 saat içinde telefonla arayip cevap verdiler. Ve sorun olmadigina ikna oldum. Aldığım mac-gar marca şarjör den ve polismalzemeleri firmasindan memnunum herkese tavsiye ederim.

BÃ*** D***

17322 NUMARALI SİPARİŞ ile satın adıgım Mec-Gar marka cz 75 tabanca şarjörü iki sefer atışta tabancanın mermi dikmesine yol açtı. Cok kalitesiz diger şarjör hic boyle birşey yapmadı. Orjinal şarjör lerimde yapmadı. Sizden aldığım ve orjinal diyerek sattığiniz Mec-gar marka şarjörün hatalı olduğu nu düşünüyorum. Acaba bana testlerden gecememis urun mü satıldı.firmanin bu konuyla ilgilenmesini umuyorum...

Bülent Bey Merhaba, Müşteri hizmetlerimiz gün içinde tarafınızla iletişime geçerek konu ile ilgili size yardımcı olacaktır. Saygılarımızla.

Be*** B***

Aldığım ürünleri sipariş listesinde göremiyorum.Kargoya verildi mi ? Nerede vs hiçbir şey yazmıyor.

Berkan Bey Merhaba, İlgili siparişinizdeki ürünler arasında Polis ürünleri yer almaktadır. Sivil adreslere polis ürünleri sevk edilmediği için siparişiniz onaya düşmüştür. Arkadaşlarımız sizinle iletişime geçip bilgi verecek ve adres değişikliği yapıldıktan sonra gün içinde sevk edecektir. Saygılarımızla.

Fu*** Ã***

Ortopedik tabanlık diye sipariş verdiğim ürün sıradan tabanlık geldi fotoğraflar ile hiç bir alakası yok

Merhaba, İlgili tabanlık görüntü olarak farklılık gösterebilmektedir fakat aynı kalitededir. Konu ile ilgili olarak şikayetiniz değerlendirilmiş görseller güncellenmiştir. Saygılarımızla.

Se*** B***

merhaba ürün değişimi yapmak istiyorum beden değişimi için sitenizden yapılacak bir yer yok bu konuda yardımcı olur musunuz

Merhaba, Beden değişimini gerçekleştirmek istediğiniz ürünü; Aras Kargo ile ( lütfen kargo içerisine hangi beden ile değiştirmek istediğinizi ekleyiniz) Safari Avm Savunma Bayrampaşa-İstanbul adresine göndererek değişimini gerçekleştirebilirsiniz. Ürün tarafımıza teslim edildiği gün değişimi gerçekleştirilerek tarafınıza tekrar sevk edilecektir. Saygılarımızla.

Ab*** Ã***

Siparişim i kapıda nakit ödeme yapacaktım fakat, yanlışlıkla kapıda kredi kartı ile ödeme yaptım kapıda nakit ödeme yapsam sıkıntı olurmu?

Merhaba, konu ile ilgili olarak arkadaşlarımız size geri dönüş yaparak yardımcı olacak efendim. Saygılarmızla.

Am*** Ä*** ***

Ya bu nasıl bir satış anlayışı sipariş verdik 3 hafta kargoyu bekledim ve ürün gelmeden geri gitti ya böyle bişey görmedim insanları mağdur etmek nasıl bir insanlıktır.

Amine Hanım Merhaba, İlgili siparişiniz; 27/12/2019 19:05:09 oluşturulmuş ertesi gün kargoya verilmiş 28.12.2019 14:13 Tarihinde yola çıkmıştır. Adresiniz kargo için mobil dağıtım alanında görünmektedir. Bu nedenle siparişiniz kargo tarafından geç dağıtıma çıkartılıyor. Arkadaşlarımız teslim alınamayan kargolar için tekrar yönlendirmek üzere tarafınızla iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

Tu*** G***

Yav nasil bir sirketsiniz kardesim sol kilif diyorum sag kilif geliyor yav sag kilif burda zaten var seni neden seceyim yav yok kardesik bizde bu umursamazkik bu takiosizlik onemsemezlik oldukca internetten alisveris yapilmaz nolacak simdi bu urun copemi atayim napayim ayiotir ya ayip isinizi bir duzgun yapin

Merhaba Turker Bey; Siparişlerde silah kılıfları aksi belirtilmediği sürece sağ olarak gönderilir. İlgili siparişinizde de sol istediğinize dair herhangi bir not olmadığı için sağ gönderilmiştir. Konu ile ilgili olarak müşteri temsilcilerimizle görüşülerek ilgili ürünü ücretsiz olarak sol kılıf ile değiştirebilirsiniz. Saygılarımızla

Ä°*** E***

161528 sipariÅŸi iptal edin.

Merhaba İsmail Bey; İlgili ürün aynı gün kargoya verilmiştir. Şuan da siparişiniz teslimat şubesindedir. Ürünü teslim almazsanız tarafımıza dönüş sağlanarak ürününüz iptal edilmiş olacaktır. Saygılarımızla..

CÄ*** *** E*** ***

Ayın 9 da verdiğim sipariş hala kargo da neden acaba

Merhaba Cihat Bey, Siparişinizle ilgili kargo firması ile iletişime geçilip tarafınıza ivedilikle yönlendirilmesi talimatı verilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Zi*** Y***

Ben 3 hafta önde ürün istedim sonradan aradılar beden almadı diye bende ödemeyi kredi karttı ile yaptığımdan iadeyi 3 üç içinde yapacaklarını söylediler ama 3 hafta oldu halen ödeme iptal olmadi bir an önce iadeyi geri odemenizi istiyorum

Merhabalar Ziya Bey, Ödemelerimiz aracı kurumlarla alınmakta ve yine ücret iadelerimiz aracı kurumlarla yapılmaktadır. Sistemde bazen gecikmeler yaşanabiliyor. Mağduriyetinizi gidermek için ilgili ödemenize müdahale edilerek iadeniz hesabınıza aktarılmıştır. Bu tür gecikmelerin yaşanmaması için aracı kuruma gerekli uyarılar yapılmıştır. Saygılarımızla.

Ä°*** *** B*** ***

İlginiz alakanızdan dolayı ayrıca, çözüm odaklı olduğuz için teşekkür ederim. Yeni ürün ğönderek sorunumun çözülmesinden dolayı teşekkür ederim

Ä°*** *** B*** ***

Polar aldım poların cep fermuarı yırtıkvar sol cepde ön fermuarında az sökülme var ayrıca poların içinin siyak tüyleri aşırı derece dökülüyor üzerime yiydim çıkarttım üzerim simsiyah tüy oldu

Merhaba İsmail Bey; Konu ile ilgili olarak müşteri hizmetlerimiz ürün değişikliğinizi yaparak yeni ürünü bugün tarafınıza ücretsiz olarak sevk edecektir. Saygılarımızla.

Ha*** S***

158523 numaralı siparişimin kargoya verildiği görünüyor. Ancak kargo bilgileri görülmemekte. Siparişimin ne durumda olduğunu öğrenmek istiyorum. Sipariş Elime ulaşmadı.

Merhaba Hasan Bey, Kargo ile yaşanılan bu tür problemler için gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Hızlı çözümler için ilgili whatsapp hattımızdan anlık iletişime geçebilirsiniz. Arkadaşlarımız hızlı bir şekilde yardımcı olacaktır. (0507 623 61 15)

Da*** K***

Ürün iptal etmek istiyorum

Merhaba Kaan Bey, Talebiniz üzerine ilgili siparişiniz iptal edilmiştir. Ücret iadeniz tarafınıza yapılmıştır. Saygılarımızla.

Ya*** B*** ***

Yeni sipariş verdim bugün geldi. Ama sitede normal kumaş pantolon bedeni ile aynıdır yazıyordu bende buna güvenerek söyledim fakat benim bedenim ile hiç alakası yok inanılmaz dar. 50 beden yazıyor ama asla değil. Giyemeyeceğim bir pantolona 80 tl verdiğim için kendime kızıyorum suan

Merhaba Yalçın Bey, İlgili ürün ile alakalı tarafınıza dönüş yapılarak ürününüzün değişimi sağlanıp size sevk edilmiştir. Teşekkür ederiz.

Ab*** G***

Bir tane kislik beden polis pantolonu ve 1 tane takim iclik soledim gelen ise 2tane iclik ust gelmis pantolonsa incecik sagolun dahada alisveris yapmam gider kendim secerek alırım son alisverisimdi

urunu aras kargoyla ucretsiz iade edebilirsiniz.müşteri hizmetleriyle iletişime geçerseniz eksik malzemeleriniz gönderelir. yanlışlık için özür dileriz.

Ce*** A***

Sipariş ettiğim ürünler çalıştığım karakola benm adıma teslim edilmiştir diye mesaj yolladılar o gün izinliydim ve karakola kargo gelmemiş. Şimdi kargo nerde nereye ve kime teslim edildi bilmiyoruz kargo yok ortada.

Merhaba Cemal Bey, İlgili kargonuz vermiş olduğunuz adrese teslim edilip tarafınıza ulaştırılarak sorun çözülmüştür. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Vo*** E***

Kargonuz çok yavaş. 5 kasım 2019 tarihinde verdiğim sipariş 15 Kasımda adrese ulaştı. Üstelik sitenizde kargoma ait takip numarası bile gösterilmiyor. Malesef polismalzemeleri.com sitesi yaptığım ilk alışverişte sınıfta kaldı. Sistemden aldığım 2 parça ürünü siteyi arayıp ne zaman gelecek diye sormasam gönderecekleri yok.

Merhaba Volkan Bey, Yaklaşık 4 firma ile çalışılmış fakat aralarında işimizi en iyi çözebilecek firma ile çalışmaktayız. Yaşanan aksaklıktan dolayı özür dileriz dönüşünün sağlanmıştır bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Mu*** Ã***

Sitede görseli bulunan Combat tişört ile gönderdiğiniz ürün aynı değil. Sitenizin görselin de bulunan ürünün kol cepleri kolay kullanım için eğimli ve omuzdan başlıyor gönderdiğiniz ürün dirseklere yakın ve düz dikilmiş. Ortopedik bot tabanlığındaki ürün görselindede aynı şey geçerli gönderdiğiniz ürünle alakası yok düz bir tabanlık. Bence ya görseldeki ürünü gönderin yada gönderdiğiniz ürünün fotoğraflarını sitenizde güncelleyin..

Merhaba Murat Bey, Bahse konu ürünlerle ilgili şikayetiniz değerlendirilip sitemizde yer alan ilgili görseller güncellenmiştir. Yaşattığımız mağduriyet için özür dileriz. Saygılarımızla.

UÄ*** O***

65 Tl ye satılan siyah kargo pantolona cırt yapıştırıp allandıra ballandıra yeni ürün diye 100 Tl ye sattınız. Bununla ilgili sikayetimi Ticaret Bakanlığına ayrıca yapacağım. Ürünü yanında gelen diğer ürünlerle beraber geri iade ettim 100 tl geri hesabıma yatırıldı ama 15 TL yatirilmadi üstelik bunu whatsapp hattından geri iade ettiğinizi söylediniz. 15 TL büyük bir para değil ama nasıl ticaret yaptığınızı herkes görsün.

Merhaba Uğur Bey, İlgili ürünlerimiz iki farklı ürün olarak üretilmiştir. Siyah kargo pantolonumuz ile yeni üretim olan likralı polis pantolonumuzun arasındaki fark kumaş farkıdır. Yeni üretimimizdeki pantolonumuzun likrası kumaş olarakta kalitesi daha yüksektir. Konu ile ilgili arkadaşlarımız tarafınızı arayarak konu hakkında bilgilendirme yapıp ilgili mağduriyetinizi düzeltecektir. Saygılarımızla.

Nu*** K*** E*** ***

Ben polis malzemeleri aldım pantolon eldiven gbı bana getırılmeden iadesi yapıldı ve para iadesi istiyorum donelı 2 3 gun oldu ıadem yapılmadı lutfen ilgilenin bununla

Merhaba Nurullah Bey, Ücret iadesi yapıldıktan 1 ile 3 iş günü içerisinde hesabınıza yansımaktadır. Yapılan kontrollerde ilgili ücretin tarafınıza yansıtıldığı tespit edilmiştir. Saygılarımızla.

Ne*** Y***

Bugün Tam kelebek sarsılmaz silah için deri kılıf siparişi verdim Whatsapp hattı cevap vermediği için buraya yazıyorum.Kılıfı SOLAK GONDERIRSENIZ sevinirim.Siparis notuna da yazdım.

Gerekli yerlere bilginiz aktarıldı teşekkürler.

Arkadaşlara gerekli bilgi verildi sizi arıyacak

Mu*** Ä***

89 tl lik urun aldim eft yaptim 2 saat oldu eft ulaşmadı deniliyor

Murat Bey para transfer ve ödeme merkezli aracı bankalardan kaynaklı gecikmeler yaşana bilir lütfen bu tarz bir sıkıntıda müşteri hizmetlerimizle iletişime geçiniz Teşekkürler

Me*** *** P***

151692 kodlu siparişim Antalyadan sipariş ettim Varsak şehit uğur gökcan polis merkezine teslim edilmek üzere. 24 ekimde Antalya ya gelmiş kargom hiçbir irtibat kurulmadan izmir ödemişe gönderilmiş geriye bu nasıl oluyor

Kargodan kaynaklı bu tarz sıkıntılar yaşanıyor neyazık ki Firmamız tüm Kargo firmalarıyla çalıştı 15 yıl boyunca ne yazık ki Kargo firmalarından istediğimiz verimi alamıyoruz bundan dolayı çok özür dileriz.Bu tarz aksaklıkta gerekirse hemen yeni kargo çıkarıyoruz yada kargo firmasından yeniden yönlendirme yapıyoruz.Bilgi verdiğiniz için ve ayrıca İlgi ve alakanızdan dolayı çok Teşekkürler.polismalzemeleri.com

Bu*** F*** ***

Bir çok kez sipariş verdim eksiksiz geldi bunun için teşekkür ediyorum. Dün facebook ile giriş yaparak sipariş verdim. Ama iki gündür facebook ile giriş yapılmıyor hata veriyor.. Kargo durumumu öğrenebilir miyim ?

Evet facebook kısmında güncellemeler yapıldı bundan dolayı kısa süre aksaklık yaşandı.İlginiz için Teşekkürler

Ä°*** Y***

Bacak kılıfı aldım polis yazılı cırt hediyemizdir üzerinde gelecek diye ama gelmedi.whatsapptan yazdım cevap vermediler.

İrfan Bey bilgi için teşekkürler Müşteri hizmetlerimizden aldığım bilgi eksik olan armanız kargolanmış ayrıca bu aksaklığı yaşattıkları için küçükte olsa size hediye göndermişler umarım memnun kalmışınızdır. polismalzemeleri.com İlgi ve alakanızdan dolayı ÇOK Teşekkürler..

BÄ*** *** D*** ***

Bir hafta önce bir kaç malzeme aldım ve elime ulaşmadan geri iade edildi tekrar yollayabilir misiniz

Bilal Bey gerekli birimlere bilgi aktarıldı.

Za*** T***

Sitenizden bir kaç malzeme aldım.bu ürünler arasında sizin 50tl ve üzerine hediye olarak verdğiniz bi kelepçe kılıfında vardı.ancak 2. Kelepçe kılıfını sisteme eklediğimde hediye olarak değil de ücreti sepete yansıyan yeni bir ürün olarak görünüyordu(sitenizdeki sistemsel sorundan kaynaklı) whatsapp numaranızla iletişime geçtiğimde 2.kelepçe kılıfını siparişinizde not olarak belirtirseniz gönderilecek demiştiniz.ancak gelen ürünlerde hediye yok.

Merhaba Zahir Bey, Konuyla ilgili gerekli incelemeler yapılmış eksik ürünlerin tarafınıza iletildiği anlaşılmıştır. İlgili sistemsel problem ilgilenilmiştir. Saygılarımla.

Ke*** *** G***

Pantolon aldım ancak renkleri ve bedeni beğenmedim iade ettim ne zaman yaptığım ödeme geri tarafıma yapilir iletişim numarasi cvp vermiyor ayrica

merhaba kenan bey iadeniz yapılmıştır.iyiy günler dileriz

Mu*** A***

Yeni likralı lacivert kargo pantolonu sipariş ettim. Gelen ürünün kumaşı likralı değil.

merhaba, yanlışlıktan dolayı ozur dileriz.urunu aras kargoya karsı odemeli olarak gönderip degişimi saglayabilirsinz

AL*** Ä***

Yorumlarım neden sayfada blogda gözükmüyor

ALPARSLAN Bey ilgi ve alakanızdan dolayı Teşekkürler.Blog bölümünde yapılan güncellemeden dolayı diğer yorumlarda yeni dönüş yapıldı.Şikayetlerinizi dikkate alıp bizde buradan takipçisi olacağız

AL*** Ä***

Müşteri hizmetleri numaranızdan müsteri temsilcisiyle görüştükten sonra yanlış ve hatalı gelen ürünleri aras kargo yoluyla(içine not yazarak) değişim için geri gönderdim 2 gün geçti ürünler hala gelmedi.bi kontrol edip geri dönüş yaparsanız sevinirim.umarım bir mağduriyet doğmaz.ayrıca daha önce yorumlar yaptım baktım iki yorumum yayınlaşmamış üstelik yorumlarimda herhangi yanlış bir şeyde söylemedim.hakaret yada herhangi bir yanlış kelimede kullanmadım ama anlayamadım neden yayınlanmadı.....

ALPARSLAN Bey ilgi ve alakanızdan dolayı Teşekkürler.Blog bölümünde yapılan güncellemeden dolayı diğer yorumlarda yeni dönüş yapıldı.Şikayetlerinizi dikkate alıp bizde buradan takipçisi olacağız

AL*** Ä***

Yorumları okuyorumda banada yanlış eldiven gönderildiği gibi bir sürü insan daha önce aynı sorunla karşılaşmış o kadar çokki yanlış eldiven gönderilmiş diye yorum yapan.sürekli uyarıyorsanız bu sorun neden düzelmiyor.burda bir aksaklık var uyarıyorsunuz ama aynı sorun tekrar tekrar yaşanıyor.bence siz siparişleri hazırlayan çalışanları gözden geçirin bi eleme yapın sanki sorun orda gibi.

Alparslan Bey şikayet etmiş olduğunuz konu kargoyu hazırlayan arkadaşlarla toplantı yapıldı toplantıda şikayetiniz harfiyen okundu ve gerekli uyarılar yapıldı.Bu şekilde bir şikayet alındığı taktirde yönetim gereğini yapacaktır değerli bilginiz için çok teşekkürler

AL*** Ä***

Çarşı mahalle bekçisiyim kusura bakmayın ama şikayetim var daha dün kargom polis merkezine ulaşmış gece çalıştığım için aksam alıp sabah kontrol edebildim.ben 2 adet kesik parmaklı polar eldiven sipariş verdim(kontrol ettim) biri parmaklı gelmiş.ve resmi emniyet el feneri siparişi vermiştim.şarza takayım dedim hem normal hem araç şarz aletinin fenere takılan kısmı fenere girmedi girmiyor.üçüncüsü gece kartalları yazan polar üst siparişi verdim normalde m beden herşey oluyor bana ama gelen ürünün kolları çok uzun belden(boydan)çok kısa.anormal yani.işin garibi iade etmek yada sağlamlarıyla değiştirmek istiyorum sitenizde iade yada değişimle ilgili bir bölüm bulamadım yardımcı olurmusunuz iade yada değişim nasıl yapıcaz.VALLAHİ kusura bakmayın ama paramızla rezil olduk dedikleri bu herhalde

Me*** B***

İyi akşamlar, #147186 Nolu Hardal renkli Pars Gear Tactical Pantolon ürününüz elime ulaştı. Öncelikle hızlı kargo süreci ve gelen ürün beklentilerimin üstünde bir kalitede olduğu için teşekkür ederim. Fakat ürününüz maalesef bedenime uygun olmadığı için değiştirmek istiyorum. Gösterdiğiniz ilgi, özveri ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Değerli yorumuz için çok teşekkürler.Siz değerli kullanıcılarımıza her zaman en iyi hizmeti vermek için ekipçe çalışmaya devam edeceğiz.

Me*** C*** ***

3. Kez sizden alış veriş yapıyorum ve hep aras kargoda sıkıntı yaşıyorum bir daha aras kargo ile gönderi yapacaksanız sizinle alış veriş yapmam.

Mehmet BEY Kargodan kaynaklı bu tarz sıkıntılar yaşanıyor neyazık ki Firmamız tüm Kargo firmalarıyla çalıştı 15 yıl boyunca ne yazık ki Kargo firmalarından istediğimiz verimi alamıyoruz bundan dolayı çok özür dileriz.Bu tarz aksaklıkta gerekirse hemen yeni kargo çıkarıyoruz yada kargo firmasından yeniden yönlendirme yapıyoruz.Bilgi verdiğiniz için ve ayrıca İlgi ve alakanızdan dolayı çok Teşekkürler.polismalzemeleri.com

Yu*** I***

Zabita yelegi ML siparis verdim ancak bana epey buyuk geldi. Elinizde 173cm 68 kilo sm beden var mi acaba.

Yusuf Bey tabiki müşteri hizmetlerimizle görüşmeniz yeterli bilgi düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.

Ka*** Y***

POLAR SİPARİŞİ VERSİM KARGO ORTADA YOK. ARAS KARGOYA ULAŞILAMIYOR. ŞUBELERİNE GİTTİM YÖNLENDİRİLMİŞ DENİYOR.

Konu ile alakalı aras kargo şubesine şikayetiniz iletilecek önlem için uyarıda bulunulacaktır efendim. Saygılarımızla.

Sa***

polismalzemeleri.com

Mu*** K***

Iyi günler hücum yeleği sipariş etmiştim yaka cırtı Brh (+) olacak ve yazı beyaz olmayacak iletebilirmiyiz hemen .

Is*** I***

Polis tişörtü siparis verdim ancak tisortun önünde cikmaz leke ve defolu olarak bana ulasti degisimi nasil yapabilirim

İsa Bey ile görüşürüldü gerekli değişimler yapıldığı konusunda bilgi verdi.Polismalzemeleri.com olarak teşekkür ediyoruz

Sa*** M***

Siparisimde yanlış eldiven gonderilmiş, parmaksız pamuk eldiven istemistim parmakli polar gonderilmis, degisim yapabilirmiyiz?

Merhaba, Müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçerek ilgili ürünün ücretsiz olarak değişimini gerçekleştirebilirsiniz efendim .

Me*** T***

Merhaba ben özel güvenlik görevlisiyim kart ibrazı esnasında güvenlik kartımla alışveriş yapabilirmiyim?

Merhaba, Güvenlikler için güvenlik kartı ibrazı zorunlu değildir efendim. Kimlik kartınız yeterlidir. Saygılarımızla.

Be*** T***

Mavi lacoste polis tişörtü siparişi vermiştim. Gelen L beden tişörtler S beden kesime sahip neredeyse. Değişim yapmam mümkün müdür?

Merhaba, Ürünlerimiz dar kesimdir. Ücretsiz değişim yapıyoruz efendim Aras Kargo ile gönderebilirsiniz. Saygılarımızla.

Em*** C***

Uygulamanız çalışmıyor

Gerekli müdahale yapılmış ve sistem düzeltilmiştir.

Me*** G***

İnfaz koruma memuru kargo pantolonu sipariş verdim o geldi güzel , ama hediyesi fener kılıfını koymamışlar neyse teşekkürler.

Biz teşekkür ederiz arkadaşlar bu konuda uyarıldı lütfen birda ki siparişiniz de hatırlatma yapınız iki adet hediye gönderelim sözümüz olsun:)

Ha*** S***

Alışveriş yaptığım seçili firmalardansınız. ürünlerinize bayıldım kargo ile sorunlarda yaşamassak çok güzel olur emeği geçen tüm personellerinize ilginiz için teşekkür ederiz.

Biz de sizler gibi değerli müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyuyoruz ilgi ve alakanız için teşekkürler.

Se*** B***

A rh + yapıştırmalı yaka cırtı sipariş ettim ab rh + geldi.değişiminin sağlanmasını istiyorum ....

Tabiki Serkan Bey istediğiniz arkadaşlara iletildi.sizi en kısa süre içinde bilgilendirecekler.Yapılan hata en hızlı şekilde telafi edilecektir.

Ca*** *** K*** ***

merhaba parmaksız eldiven sipariş vermsitim ama iki eldiven de parmakli gondermişsiniz.

Merhaba Can Bey, Konu ile ilgili arkadaşlarımızı bilgilendirip gerekli müdehaleyi yaptırıyoruz efendim.

Se*** K*** M***

52 numara pantolon dar geldiği için geri göndermiştim 54 numara gönderilmesi için parasını ödedim.Hala bir geri dönüş olmadı,pantolunu ve paramı unutayımmı yoksa güvenilir şirket olduğunuz için gönderirmisiniz.En azından kargoya vermiş olduğum 80 tl yi iade edin.

Serkan Bey Merhaba, Konu ile ilgili arkadaşlarımız hemen yardımcı olacaktır. Lütfen 0850 885 24 00 numaralı ücretsiz müşteri hizmetlerimiz ile görüşünüz. Saygılarımızla.

Na*** A***

sipariş verdiğim ürünleri yeni aldım ve ürünler gayret güzel ve kaliteli

Nazmi Bey Merhaba, İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz efendim. Saygılarımızla.

Na*** A***

benim aldkığım ürünler gayret kaliteli ve kullanışlı kargo olarak da gizliliğe önem verdiğiniz için ve hızlı olduğunuz için teşekkür ediyorum sizlere

Nazmi Bey Merhaba, İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Hizmet kalitemizi her geçen gün geliştirerek daha iyi hizmet verebilmek için gerekli çalışmalar titizlikle yapılmaktadır efendim.

Ba*** B***

2 kere sizden sipariş verdim silah kılıfını sol olanından istedim özellikle not bölümünden de belirttim gene sağ için kılıf geldi işiniz layıkıyla yapmıyorsunuz !

Barış Bey Merhaba Konuyla ilgili gerekli müdehale yapılmış ve ilgili ürün değiştirilerek tarafınıza kargolanmıştır efendim.

GÃ*** *** Ã*** ***

Canik Polimer Taktik Kılıf Akar Polimer Siyah Kılıf aldım. Lakin Ürün fotografindaki ile gönderdiğiniz Marka farklı .Ya Göndereceğiniz ürünün markasını Ekleyin Yada ürün gorselindeki Markayı gönderin. Hiç memnun kalmadim. Kemere taktigimiz aparat bile yumuşak hemen kirilacak gibiydi. Arayıp gereksiz muhabbet etmek istemedim direk kırıp çöpe attım

Güven Bey Merhaba, Ürün sevklerinde yaşanan problemler, müşteri şikayetleri doğrultusunda ilk sıraya alınarak aynı gün değiştirilerek sevk edilmektedir. Bu tür sorunlar yaşadığınızda lütfen tarafımızla iletişime geçiniz hemen müdahale edilerek problemleriniz çözüme kavuşturulacaktır. Saygılarımızla.

Mu*** G***

Merhaba aldığım yazlık polis tshirtum s beden almıştım küçük geldi m bedenle değişik yapmak için nasıl bir yol izlemeliyim konu hakkında yardımcı olur musunuz

Merhaba, Konu ile ilgili olarak 0850 885 24 00 numaralı hattımızı arayabilirsiniz efendim.

Ab*** Ã***

159 tl olan yarım polis asker botu infaz koruma memuruna uygunmu x ray den gercerken ötermi içinde demir varmı

Merhaba, ilgili bot bazı x-ray cihazlarında öter efendim. Bağcık bölümlerinde metal mevcuttur.

Er***

TOMA PARS YENİ POLİMER KILIF siparis etmeyi düsündüğüm ürün fiyati 34tl olan ilk üretim canik tp9 lar için uyumlu mu

Merhaba, İlgili ürün ilk üretim Canik TP9 ile uyumludur.

Mu*** Ã***

Firmanızdan hiç memnun kalmadım kargoyu iş yerinde teslim etme zorunluluğu uyguladığınız teşkilatın çalışma esas ve usulleri hakkında hiç bir bilginiz olmadığı apaçık ortada zira ben geceleri çalışıyorum ve o saatlerde dışarda sokakta görev yapıyorum iş yeri olarak verdiğim adreste de gündüzleri olamadığım için kargoyu almakta çok zorluk çektim ve uykumdan kalkıp kuryeyle konuşarak zor bela kargo şubesine gidip teslim aldım bu aksaklığı düzeltmelisiniz yoksa bir defa alışveriş yapan birdaha yapmak istemez bilginiz olsun

Muhammed bey merhaba, İlgili zorunluluktan kasıt; resmi ürünlerin sivil adreslere sevk edilmemesidir. Üzerinde resmi kurum amblemi veya yazısı bulunan ürünler güvenlik sebebiyle sivil adreslere sevk edilmemektedir, bu ürünler dışındaki siparişlerinizi ev adresinize talep edebilirsiniz. Saygılarımızla.

Ta*** B*** ***

Polis kimliği sorma muhabbeti var fakat siparişlerde polis kimliği sormuyorsunuz. Ayrıca bu piyasada ki sivil satışlarını nereye şikayet edebiliriz? İnstagram özel harekât kamuflaji giyip değişik değişik hareketler yapan özel harekatin adini kotulemek amacli bile yapan var.

Tayyip Bey Merhaba, Sipariş alırken Polis kimliğinizi güvenlik sebebi ile talep edemiyoruz efendim. Sipariş teslimleri; resmi ürünlerde kurumlara yapıldığı için teslim esnasında kurumda kimlik göstermeniz gerektiği için güvenlik açığı oluşmamaktadır. Şirketimizin herhangi bir sosyal medya üzerinden satışı bulunmamaktadır. Bu tür yasal olmayan satışlar ile ilgili şikayetlerinizi https://www.egm.gov.tr/ adresimde bulunan ihbar bölümünden gerçekleştirebilirsiniz. Saygılarımızla.

Yu*** K***

Merhabalar kolay gelsin. 30.05.2019 tarihinde yapmış olduğum ve teslim aldığım siparişim içersinde bulunan 5792 kodlu 2 adet Yeni Model Lacivert Polis Pantolonlarının değişim yapılmasını aynı model pantolonların 48 beden olanlarının teslimat adresime gönderilmesini istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. E-mail Adresim: yusufum.46@hotmail.com Tek: 0543 800 91 35

Merhaba Yusuf Bey, Konu ile ilgili olarak lütfen 0850 885 24 00 numaralı ücretsiz müşteri hizmetlerimiz ile görüşünüz. Saygılarımızla.

Me*** S***

Sipariş veriyoruz o kadar para ödeyerek malzeme alıyoruz kafanıza göre farklı kalitesiz ürün gönderiyorsunuz silikon pach 3 boyutlu arma istedim haki renk dedim yeşil göndermişsiniz kapasite artırıcı aparata 70 lira para verdim gelen aparatın boyaları soyulmuş kullanışsız uyduruktan malzeme ayıptır işinizi düzgün yapın helal kazanın o kadar alışveriş yaptım daimi müşterinizdim dahada yapmam sizden alışveriş

Mehmet Bey Merhaba, Hatalı ve yanlış ürünlerde veya beğenmediniz ürünlerde daima değişim yapılır veya ürün iadesi alınarak hiçbir ücret kesintisi yapılmadan ücret iadeniz gerçekleştirilir efendim. Sorun yaşadığınız siparişleriniz ile ilgili olarak lütfen müşteri hizmetlerimizi arayınız. Saygılarımızla.

Ma*** Y***

Sitenizden ürün seçtim alışverişimi yaptım ödemesini gerçekleştirdim ödeme gerçekleştikten sonra whatsaptan seçtiğiniz ürünün stoğu kalmamıştır denildi madem öyle almadan önce neden stoğu olup olmadığını belirtmiyorsunuz peki deyip iptal işlemini gerçekleştirdim işlem yapıldı ama geri para iadesi ile ilgili bilgi verilmediği gibi yazdığım mesajlarada geri dönüş yapılmadı bununla ilgili ne zaman bilgi vermeyi düşünüyorsunuz acaba

Mahmut Bey Merhaba, İptal işleminiz 27.05.2019 'da yapılmış ücret iadeniz 28.05.2019 'da yapılmıştır. Saygılarımızla.

Ö*** A*** ***

iyi günler #126362 kodu ile ürün almıştım geri iade ettim fakat kredi kartıma aldığım ürünlerin ücreti iade edilmedi yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba Ömer Bey, Ücret iadeniz 23.05.2019 13:31:01 tarihinde yapılmıştır. Ücretiniz iade tarihinden sonraki 3 gün içinde kartınıza yansır efendim.

YÃ*** Z*** K***

Sipariş verdiğim siyah kelepçe kullanılmış bir şekilde uğraşmak istemediğim için iade etmedim yoksa tüm siparişi iptal edicektim...

Merhaba, Firmamızda hiçbir ürün kullanılmış olarak gönderilmediği gibi sorunlu ürünler hemen değiştirilebilmektedir. Bu tür konular ile ilgili telefon ile iletişime geçiniz lütfen. Yaşadığınız sıkıntıyı bilemiyorum ama, kelepçelerde yaşanan sıkıntılar genelde üretici firma tarafından poşet içerisine konulduğunda koruyucu sıvı ile korunduğu için sıvı izlerinden dolayı kullanılmış gibi görünebilmektedir.

Ö*** B***

125495 nolu siparişim tam bir fiyasko!!!eve gelmiyor dediniz ben de kurum adresimi verdim, Kargo önce Gaziantep Şıhcan adresine geldi ve siz bana mail attınız gidip şubeden alın diye, neden şubeden alıyorum??? Aras kargo getirme engelli mi??? Şıhcan şubesini aradım bize yanlış gelmiş, Karataş şubesine gönderiyoruz dedi, Müşteri hizmetlerini aradım, orada kalsın ben alırım dedim, tamam dediler, birkaç saat sonra site güvenliğine bırakmışlar. Kargoyu aldım içindeki iki tişörtün birinde bariz yırtık, diğerinde beyaz daire şeklinde leke var. Resimlerini 18 Mayıs 2019 saat 20.21'de Watsaptan attım, şuan 19 Mayıs saat 13.37 hala cevap yok. Hani kargo yalnızca emniyet adresine geliyordu???? Hani 7/24 hattınız?????

Ömer Bey Merhaba, İlgili sorunlar Aras Kargo tarafında size yaşatılmış sorunlardır. Konu ile ilgili olarak müşteri hizmetlerimiz konuyu takip edip kargoyu size ulaştırmaya çalışmıştır. Resmi ürünler sivil adreslere kargolanamamaktadır. Kargocular tarafından yazılı adreslerin dışındaki yerlere teslim edilen resmi ürünler ile ilgili sorunluluk kendilerine aittir.Telefon görüşmemize istinaden defolu ürünler kargocular tarafından deforme edilmiş ve size ulaştırılmıştır. Danışma hattımız Haftaiçi 08:30 - 18:30 Haftasonu 08:30 - 18:00 arasında hizmet vermektedir. Saygılarımızla.

Se*** G***

Ürünü geri iade etmek için ne yapmalıyım

Merhaba, Aras Kargo ile tarafımıza iade edebilirsiniz.

Fa*** B*** D***

İki tane polis tişörtü aldım geçen sene aldığım gibi değil s bedeni bile çok büyük yakaları emniyetin dağıttığından farklı ve gömlek yakası gibi kalıbı var bir tane tişörtü kullanıp yaptırmak zorundaydım diğeri defolu geldiği için aradım Aras kargodan gönderin değiştirelim dediler fakat gelen üründen hiç memnun kalmadım terziye yaptırdım ekstra para oraya da vermek zorunda kaldım açılmayan tişörtü iade etmek istiyorum mümkün mü?

Fatoş hanım merhaba, Sorun yaşadığınız bütün ürünleri Aras Kargo ile iade edebilirsiniz efendim.

GÃ*** O***

Arkadaş siz nasıl bir firmasınız siparişi verdim adres evi gösterdim siz whatsaptan bana dedinizki firmamızın kuralları değişti ev adresine gönderemiyoruZ çalıştığınız kurumun adresini verin dediniz bende daha önce alışveriş yaptım eve geldi dedi kurallarımız değişti dediniz kurumun adresini verdim şimdi kargo hareketlerine bakıyorum ürün eve gidiyor.Kapıda ödemeydi evde şuan para yok ben iş yerindeyim nasıl olucak bu iş.insanları mağdur etmeyi ne kadar çok seviyorsunuz.

Gökhan Bey, İlgili siparişiniz kurum adresinize sevk edilmiş, Aras Kargo kaynaklı olarak otomatik adres çıkışı yapılmış. Konu ile ilgili olarak Aras Kargo'ya gerekli uyarılar yapılmış ve ilgili siparişinizin size teslim edilmesi konusunda yönlendirme yapılmıştır.

GÃ*** O***

14.05.19 tarihinde verdiğim sipariş aynı gün kargoya verilecek diyordu akşam üzeri verildi diye gösteriyor sitenizde bu saat oldu kargo bilgileri yok.whatsap hattınız sorulara cvp vermiyor.kargo hakkında bilgi istiyorum.sipariş no:125459

Gökhan Bey Merhaba ilgili siparişiniz çıkış yapılmış fakat kargo takip numarası aras kargo sevk ettiğinde düşmektedir. Bu konu ile ilgili erken bilgi için altyapı çalışmaları yapılmaktadır.

On*** K*** ***

Çöl rengi taktikal pantolon sipariş verdim beden küçük geldiği için değişim istedim özellikle not ile belirttiğim halde üç sefer farklı bir pantolon gönderdiniz çok pişmanım bu siteden alış veriş yaptığım için ayrıca birdaha iade gelmesin diye galiba son gönderimde faturası da koyulmamış içine

Merhaba, Konu ile ilgili olarak; firma sevk bölümü ile ve müşteri ile gerekli görüşmeler yapılmış ve ürün benzerliği dolayısıyla yaşanan problem çözülmüştür. Sevk bölümüne gerekli tedbirlerin alınması konusunda gerekli uyarılar yapılmıştır. Saygılarımızla.

Ah*** Ã***

121314 nolu siparişim ile almış olduğum ürünlerin içerisinden siyah askeri combat2 ürününü Aras kargo 9207224280239 kargo takip numarası ile iade olarak gönderdim. Kapıda ödeme yaptığım için içerisine IBAN numarasını da yazdım iade ile ilgilenirseniz sevinirim.

Merhaba, İlgili ödemeniz teslimattan sonraki 3 gün içinde tarafınıza yapılacaktır. Saygılarımızla.

Mu*** B***

İlk yorum ve şikayetimde haklı olduğumu ortaya çıkardınız.İstanbuldan İZMİR'E 3 haftada(21 gün) bir paket yollayamadınız.sadece bahanelerle sığındınız.yok resmi kurumdamı çalışıyorsunuz? yok adresinizi güncelliyelim, yok soy isminiz yanlış yazılmış,şimdide kargonuz bize geri geldi yenisini çıkarttık.başka bahanelerde kalmadı gibi bakalım kargoyu bekliyoruz

Merhaba Murat Bey, İlgili siparişiniz tarafımızdan takip edilmiş ve sizinle sürekli iletişim haline geçilmiş ve bilgilendirmeler yapılmıştır. Maalesef kargo firmaları bu tür problemleri müşterilerimize yaratmaktadır. Konu ile ilgili olarak ilgili kargo firmasına gerekli yaptırımlar uygulanmış ve uygulanmaya devam edilecektir. Kargo ile ilgili yaşadığınız mağduriyet için üzgünüz.

Mu*** B***

28 martta sipariş verdiğim ürünleri 14 nisan oldu daha göndermediği gibi ne kargo bilgisi nede takip numarası verilmiyor.bu site hiç güvenli değilmiş. Sözde güvenlik kuvvetleri malzemeleri satıyorlar

Merhaba Burak Bey, İlgili kargonuz Kargo firması tarafından size ulaştırılamamış ve bize geri gönderilmiştir. Kargonun size ulaşmaması nedeniyle ilgili kargo yeniden hazırlanarak tarafınıza sevk edilmiştir. Saygılarımızla.

Fe*** E***

Selamlar kars adliyesinde özel güvenlik olarak çalışmaktayım sitenizden yazlıkve kışlık bot siparişi verdik 6 arkadaşız kışlık bot 6-7 ay oldu giyindiğimiz botun taban kısmında çatlaklar meydana geldi nasıl yardımcı olursunuz acaba

Merhaba, Konu ile ilgili olarak lütfen 0507 645 41 98 numaralı hattımız ile iletişime geçerek destek alınız. Saygılarımızla.

Ya*** A***

Aldığım kelepçe kirlli paslı. Aldığım kılıf tozlu ve kullanılmış gibi. Bu malzemeleri gönderirken hiç mi kontrol etmediniz. Sırf bu malzemeler yüzünden aldığım 10 parçayı da iade edeceğim. Biraz saygı.... bu ne küfreder gibi.

Ze***

31 Mart’ta sipariş ettiğim ürünlerim İstanbul teslimatı olduğu halde Aras kargo tarafından tarafıma halen(04.04.19) teslim edilmemiştir .

Merhaba Zeliha Hanım, Konu ile ilgili olarak, Aras Kargo şirketine gerekli şikayetinizi ilettik efendim, geciken kargolar için gerekli önlemleri almaları konusunda takipte olacağız. Saygılarımızla.

Ha*** D***

Merhaba ben motorsikletli polis Polari almak istiyorum logosuz ve yazısız olandan yardımcı olabilir misiniz

tactical polarlarımızdan istiyorsunuz siteden inceleyip sipariş verebilirsiniz

Yu*** A***

Yanlislikla ikinci kez siparis verdigimiz yunus polis cocuk kiyafetinin iptal edilmesini istiyorum nasil yardimci olabilirsiniz

muşteri hizmetlerini arayıp iptal edebilrsinz

Yu*** Z*** B***

Merhaba iyi aksamlar uygulamanizdan çöl rengi paracord pusulali safari bileklik siparis ettim ancak gelen bilekligin atestasi yoktu uzerinde bununla ilgili yardimci olabilirmisiniz mail adresim ysfziyabygn@gmail.com

bileklikte mevcuttur watsaptan iletişime gecerseniz göruntulu yardımcı oluruz

CO*** C*** ***

Tokat ili kol polis arması var mı

evet var polismalzemeleri.com dan alabilisrsiniz

Ab*** A***

Siparişi geri iade için gönderdim 1 hafta geçti ancak ne yanıt var ne ücret

Abdullah Bey Merhaba, Ürün iadeleri kargo teslim alındıkdan 1 gün sonra yapılır. Kart güvenliği sebebiyle bilgileri biz görememekteyiz ve ilgili ödemeler aracı kurumlar ile yapılmaktadır. İlgili kurum ücret iadelerini; Kredi kartlarına 3 gün içinde, Bankamatik kartlarına 15 gün içinde yansıtmaktadır. Saygılarımızla.

Ma*** C***

Biraz geç oldu ama yazmak istedim #94425 siparişimde hediye ürün olarak BG Tuğralı Ortopedik Kabze seçmiştim Gelen ürünün üzerindeki tuğraların ikiside yarımdı (kırık) ayrıca silaha tam oturmadığı için taktıktan sonra şarjör silaha girmedi 300 tl üzeri alışveriş yaptım ve hediyeniz çöpe gitti. Az öncede sayfanızdan farklı ürünler sipariş verdim bu ürünlere ek olarak sağlam bir kabze hediye olarak gönderirseniz memnun olurum. İyi çalışmalar...

Merhaba Mahmut Bey, İlgili şikayetiniz yetkili arkadaşımıza iletilmiş ve gerekli talimatlar verilmiştir. Probleminiz en kısa sürede çözülecek ve gerekli değişimler yapılacaktır. Saygılarımızla.

Ey*** B***

Polis Ayakkabısı Diye Aldım Başka Bir Ürün Geldi Ne Yapıcam Mağdur Oldum

Eyyup Bey Merhaba, Konu ile ilgili olarak arkadaşlarımız sizinle irtibata geçerek ilgili değişikliği gerçekleştirip mağduriyeti giderdiklerini iletmiştir. İlgili karışıklık için özür dileriz. Saygılarımızla.

GÃ*** D***

Aleminyum sarjor kapasite arttirici siparis ettim 2 adet Girsan mc28 icin +3 degil +1 dahi mermi basılmıyor ben bu urunu geri gönderceğim o kadar para verdik işlevi yok

sorununuz cözuldu ıyı günler kullanın

Bu***

Merhaba, en son almış olduğum yeni model siyah polis gömleğinin kol düğmeleri dahil hiç bir düğmesi yok malesef

urunu bize karsı odemeli gönderin aras kargoyla degişimini hemen yapalım iyi günlerde kullanın

Bu***

Merhaba aldığım yeni model siyah polis gömleğinin kol düğmeleri dahil hiç bir düğmesi yok. Saygılarımla

geri gönderip değişimini yaparız efendm

*** Y*** A***

Gerçekten işini düzgün yapan nadir firmalardansınız emeğinize sağlık.Müşteri memnuniyetini ön planda olan işini severek yapan müşteri temsilcilerinide tşkler.

Merhaba Yasin Bey, İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Müşteri memnuniyeti ile ilgili çalışmalarımız her geçen gün daha iyiye gidecektir. Saygılarımızla.

Mu*** Z***

Kolay gelsin , Çarşi ve Mahalle Bekci montlarinda arkada sırt kısmında yazan bekçi yazısı çıkıp kopmaya başladı. Herkeste bi yerden bi harf sökülmüş veya sökülüyor . Bununla ilgili yazıyı tedarik edip satışa sunabilirmisiniz.

Mutlu Bey Merhaba, Devletin dağıtımını yapmış olduğu montlar için ek parça üretemiyoruz maalesef. Şayet ilgili mont firmamızdan alındıysa ücretsiz olarak ilgili yazıyı talep edebilirsiniz. Saygılarımızla.

Ne*** A*** ***

Kargom çıktı diye mesaj atıyordünuzun ama artık atmıyorsunuz ben bir şeyi 3 kere sipariş ettim haber verseniz iyi olur

Merhaba Nesip Bey, Güncellemeler esnasında kesintiler oluşmaktadır, bu kesintilerin oluşmaması için, konu ile ilgili olarak bilişim bölümü ile gerekli görüşmeler yapılmış ve önlem alınması konusunda çalışmalar yapılmıştır. Saygılarımızla.

Ö*** A*** ***

İyi günler kolay gelsin. Polis yeleği sipariş ettim ama bir beden büyük geldi değiştirme imkanımız varmı teşekkürler

Özkan Bey Teşekkürler ilginiz için tabiki değişim yapabilirsiniz,Aras kargo anlaşmalı Şirketimiz Safari avm savunma adına iyadeyi gönderin faturanın arkasına yada isterseniz bir not kağıdına isteğinizi yazmanız yeterli biz size en kısa sürede ürün değişimini yaparız.

Ä°*** A***

Sipariş verdim nasıl iptal edebilirim

İremnur Hanım siparişiniz çıkmış Kargolar aynı çıktığı için üzgünüz yinede bir sorun yaşarsanız bize yazın Teşekkürler

Ej***

Kargon eksik geldi nasıl çözüm olabilir ne yapmaliyim

Ejder Bey eksik ürün hakkında lütfen müşteri hizmetlerimizi arayınız size gerekli şekilde yardımcı olacaklardır, Polismalzemeleri.com müşteri hizmetleri iletişim: 0850 885 24 00 Dikat edilmesi gereken önemli hususlar arasında paketiniz geldiğinde herhangi bir yırtık ,açılmış olan paketleri kesinlikle almayınız kargocuya tutanak tutturunuz.Teşekkürler Sorunuz en kısa sürede çözülecektir çözülmediği durumda lütfen bize yazın

Ha*** T***

Toplu sipariş verdik yeni mezun arkadaşlarla ürünlerimiz sorunsuz istediğimiz gibi geldi ayrıca hediye için çok sağolun böyle firmaları gerçekten destekliyorum polismalzemeleri.com gerçekten söyledikleri gibi 1 numara çıktı

Hamdi Bey Çok Teşekkürler her zaman en iyi ürün ve hızlı güvenilir adresimiz polismalzemeleri.com bekleriz

On*** *** K***

İyi Günler.Site olarak çok iyisiniz gayet net ve açık anlaşılır olması güzel.Ancak teslimat süreleriniz çok fazla siparişler çok geç geliyor.

Onur Bey ilginizden dolayı çok Teşekkürler geç gelme hususu bazen bizden kaynaklı olabiliyor bazende kargosal olabilir münkün olduğu ölçüde siparişler aynı gün çıkıyor ama hak verirseniz Kargolar 17.00 sonra çıkışlar ertesi güne kalabiliyor biz yinede her şekilde bu şikayetinizi dikkate aliyoruz ilgili arkadaşlara bu hususta bilgi verilecektir.

AH*** Y***

COK ANLAMLI BIR UYGULAMA BİZLER İÇİN COK İYİ OLDU İLGİNİZ ALAKANIZ ÇOK GÜZEL BİZİMLE İLGİLENEN MÜŞTERİ HİZMETLERİNE TEŞEKKÜR ETMEDEN GEÇEMİCEM ÇOK İYİSİNİZ FİRMA OLARAK.

Ahmet Bey Merhaba, İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Müşteri memnuniyetini en iyi seviyeye çıkarmak için her gün yeni çalışmalar yapmaktayız. Saygılarımızla.

Be*** B***

Ürünleriniz çok güzel ilginiz alakanız 10 numara cok memnunum yalnız aras kargoyla cok sıkıntı yaşıyoruz bu konuya acil bir önlem alınsın kalitenizi düşürüyor...

Berkecan Bey Merhaba, İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Kargo problemi konusunda oldukça fazla şikayet almaktayız. Fakat maalesef şuan bütün kargo şirketleri ile aynı sorunları yaşıyoruz. Yine konu ile ilgili olarak seçenekler değerlendirilecek ve kargo problemlerini en aza indirmek için gerekli önlemler alınacaktır. Saygılarımızla.

Tu*** B***

Yıllardır müsterinizim izinli olduğum ıcın ev adresimi verdim ama kargoyu gonderemiceklerini soylediler bence cok saçma

Tuncer Bey Merhaba, Sitemiz üzerinden satışını yapmış olduğumuz ürünlerden; üzerinde resmi kurum yazısı veya amblemi olan ürünleri, güvenlik gerekçesiyle sivil adreslere gönderemiyoruz. Görev yaptığınız veya size en yakın resmi kurum adresini vererek ürünlerinizi sipariş etmenizi rica eder bu durumu anlayışla karşılamanızı umarız. İlginiz için teşekkür ederiz.

Me*** T***

Site ve fiyatlar çok güzel ben polis okulundan yeni mezun oldum daha atama yerim ve çalışacağım karakol belli değil bazı kıyafetlerim eksik aradım rica ettim evin adresine gelmesini istedim olumsuz cevap verdiler lütfen yardımcı olur musunuz?

Mehmet Bey öncelikle ilgi ve alakanız için teşekkürler.Sizlere daha iyi hizmet vermek en iyi ürünleri size sunmak görevimiz ayrıca bu görevler arasında polis ile ilgili polis logolu malzemeleri resmi adresinize gönderiyoruz, bunu sizin güvenliğiniz için yapıyoruz.Bu tarz malzemelerin kötü amaçlı kişilerin eline geçmemesi için biz elimizden gelen tüm hasasiyeti gösteriyoruz.Size tavsiyemiz tüm müşterilerimizin yaptığı gibi evinize yakın karakol veya ilçe müdürlüklerinin adresini vermeniz ve buradaki polis arkadaşlara kimlik veya atama belgenizle gidip kargonuzun geleceğini bildirmeniz veya kargo geldikten sonra uğramanız yeterli olcaktır.Mehmet Bey zaten yeni başladığınız için oradaki görevli arkadaşlar bizim çalışma sistemimizi bildikleri için size kesinlikle yardımcı olacaklardır.TEŞEKKÜRLER

Uf*** *** K***

Harika bir mağza ilginize teşekkür ederim. Ürünlerim en kısa zamanda yollandı ve kesimleri harika herşey için teşekkür ederim.güvenle alış veriş yapılacak bir mağza

Ufuk Bey çok Teşekkürler Her zaman bekleriz İyi günlerde kullanmanız dileğiyle

Ne***

Benim kargom gelmedi bugün 1 hafta oldu

Nesip bey sistemde sipariş numaranız varsa gönderin inceleyelim lütfen Aras Kargodan sisteme bakalım Teşekkürler

TU*** A***

ilk defa sipariş verdim beklediğimden hızlı geldi hediye polis anahtarlığım geldi süper

İlginizden dolayı Teşekkürler.

Me*** S***

Sitedeki bazı ürünler elimizde yok deniliyor bir sipariş veriyorsun sipariş alındı deniliyor ama bekle Allah bekle kimse ilgilenmiyor watsaptan yazıyorsun temin ediliyor cevabı veriliyor KOSKOCA BİR MEMNUN KALMADIM uygulamanızı siliyorum

İlginiz için Teşekkürler Hangi ürün hakkında sorun yaşadınız size yardımcı olmamız için lütfen bizle irtibata geçiniz bu blogta temel hedefimiz sizleri gerçek anlamda memnun bırakmak musait olduğunuzda lütfen şikayet hattımızı arayıp(0532 6327886) iletişime geçiniz değilse ad soyad bilgi verirseniz sizlere ulaşalım. Her şekilde şikayetiniz dikkate alındı görevli arkadaşlara gerekli uyarılar yapıldı Teşekkürler.

Uf*** *** K***

İyi günler almış olduğum kadro siyah pantolunun rengi attı ve çok kötü oldu ama kesimi falan harika sitenin ilgisinden memnun olduğum için yine yüklü miktarda alış veriş yaptım inş bun aldığım ürünlerde sıkıntı yaşamam

Ufuk Bey ilginizden dolayı çok teşekkürler bahsettiğiniz konuda daha dikkatli olacağız fakat özellikle siyah renklerde solma konusu sürekli gelen konular arasında renk atmaması için yoğun kimyasal kullanılması lazım biz buna karşıyız çünkü sağlığınızda bizim için çok önemli sonuçta kimyasallar solunum ve deri yoluyla zarar verebilir.Bu yüzden coton yani pamuk ağırlıklı ürünler yapmaya gayret ediyoruz polyester oranı düşürdüğümüzde kalıcı renk olayı biraz daha olasılığı düşmüş oluyor.Bu şekilde siyah bir iki ton açabilir bu normaldır.Bizde ürün geliştirme konusunda her zaman gayretle çalışacağız siz herhangi bir sorun yaşadığınızda lütfen bizlere yazın Teşekkürler

A.*** Z***

sipariş verdiğim ürünler geldi elinize sağlık fakat kargo 2 gün geçikmeli geldi sms gelmesine rağmen Kargo firmasi ilgisiz davrandı rica etsem bizim bölge ters olduğu için aras kargo yerine ptt ile göndere bilirmisiniz?

Veysel Bey şikayetiniz teşekkürler iklim şartların kötü olması bölgenin ate dışı kalması gibi nedenlerden dolayı bu tarz sorunlar yaşana biliyor lütfen bir daha ki siparişinizde not bölümüne ptt veya istediğiniz kargoyu yazarsanız özel bir şekilde ilgileniriz

Em*** I***

Güzel mantıklı olmus

Emir Bey teşekkürler her zaman desteklerinizi bekleriz

Yu*** D***

harika bir site kesinlikle guvenilir benim para mi kurusuna kadar geri iade ettiler

Biz Teşekkür ettik inşallah bir daha istediğiniz gibi sizi memnun ederiz

Ha*** D***

umarım net cevap alabiliriz?sorularımızda

Hasan Bey her zaman rahatlıkla arayıp soru sorabilirsiniz biz yardımcı olmak için sizleri bekliyoruz.

AT*** T***

özgüven tavan alışveriş yapmadım ama polis olma koşullarını okurken denk geldim bende polis olmak istiyorum ozaman alişveriş yapacam ama çok şaşırdım böyle firmalarda varmış dedirten bir site bu şekilde bir şikayet blogu olması bravoo:)))

Teşekkürler